malomudvar_01.png
Címlap Bemutatkozás

Bemutatkozás

epulet-kulso

A Malomudvar Étterem Cukrászda Panzió és Rendezvényház, a Mátra kapujában, Gyöngyösön a Pesti út 57. szám alatt található. Az M3-as autópálya közelsége, illetve a hely remek infrastruktúrája által személyautóval, autóbusszal is könnyen megközelíthető. A komplexum Budapesttől mintegy 80 kilométerre és Egertől, pedig  53 kilométerre található. Az elhelyezkedése folytán csendes nyugodt környezetben várjuk a vendégeinket. Tőlünk 150 méterre helyezkedik el a városi uszoda és termálstrand. A közelben lovaglási, horgászási, remek kirándulási lehetőségek várják az idelátogatókat.
     
Rendezvényházunk a nevét a mellette álló malom épületéről kapta, mely kiállta az évszázadok próbáját és viszontagságait. Így méltán jelent a gyöngyösi lakosok számára egyszerre büszkeséget és tradíciót is.

A Malomudvar Étterem Cukrászda Panzió és Rendezvényház három ütemben  nyitotta meg kapuit a kedves vendégek előtt. A Malomudvar Cukrászda 2005 augusztusában, a Kismalom Cukrászda Gyöngyös belvárosában, a Kossuth utcában 2006 januárjában, míg éttermünk  2006 májusában kezdte meg a működését. 

A rendezvényházban egyszerre 560 vendéget tudunk fogadni. 2007 májusában készült el az udvar részleges rekultivációja, melynek keretén belül parkosításra, grillező, régi hagyományokat idéző sparhelttel, és búbos kemence kialakítására került sor. 2013-ban nyitottuk meg a panziót, amellyel tovább szándékoztuk bővíteni a szolgáltatásainkat.

A kiváló adottságokkal rendelkező létesítmény hiánypótló beruházás Gyöngyösön. A Komplexum kialakítása során egyediségre törekedtünk. Célunk, hogy a Malomudvar Étterem Cukrászda Panzió és Rendezvényház hozzájáruljon a város, a szűkebb és a tágabb régió kulturális, üzleti, kereskedelmi és turisztikai életének fellendítéséhez. Hisszük, hogy a kellemes környezeten, kiszolgáláson és a finom ételeken és italokon keresztül új alapra tudjuk helyezni a minőségi vendéglátás fogalmát a régióban.